fbpx

Begin met afvallen, start met opvallen

Een start naar de nieuwe jij!

Old life to new life

De intake

Je hebt de keuze gemaakt om te gaan veranderen en je wilt afvallen met het koolhydraatarme dieet van Straight away. Een goede keuze! Hoe gaan we nu verder?

De eerste stap is het maken van een afspraak voor een intake. Op de pagina ‘Het consult‘ hebben we uitgelegd wat je allemaal kunt verwachten tijdens deze eerste afspraak.

Old life to new life

De producten

We kiezen tijdens het dieet voor de producten die het beste bij jou passen. De eerste weken van het dieet gebruik je 4 dieetproducten per dag. We zorgen er met deze producten voor dat je in een milde ketose komt en daardoor jouw vetreserves aan gaat spreken.

Iedere week kom je bij ons langs voor een consult en weegmoment. Aan deze afspraken zijn geen kosten verbonden. Per week kijken we dan of we doorgaan zoals we dan bezig zijn of dat we naar de volgende stap gaan. Deze afspraken nemen maximaal 20 minuten in beslag.

Na 3 tot 4 weken heb je dan een tussenweek, waar je maar 3 producten gebruikt en in de avond een koolhydraatarme maaltijd mag nemen.

Als je liever niet volledig op de maaltijdvervangende producten over wil gaan, zijn er genoeg maatwerkmogelijkheden. Zoals het gebruiken van 3 producten per dag en een koolhydraatarme maaltijd. Bespreek jouw wensen met jouw coach.

Assortiment Straight away dieet
decorative

Afbouwen, opbouwen, stabiliseren

Afhankelijk van het doel en het aantal kilo’s dat er af moet om jouw doel te bereiken, gaan we uiteindelijk de dieetproducten heel geleidelijk afbouwen en de normale voeding weer opbouwen.

Hierbij kiezen we uiteraard alleen maar voor de gezonde varianten van normale voeding. Het is echt essentieel dat deze periode goed gevolgd wordt om te zorgen voor een langdurig resultaat.

decorative

Maatwerk

Als er persoonlijke omstandigheden zijn waardoor er maatwerk toe moet worden gepast, dan is dit mogelijk. Dit kun je gewoon bespreken met de coach.
Het Straight away dieet voorziet in verschillende varianten en combinatiemogelijkheden.

kalender afstrepen

Jouw eerste gesprek met ons inplannen?